Поліпропілен

Поліпропілен

Поліпропілен – це гомополімер пропілену, придатний для екструзії для виробництва листових термопластів, філаментних ниток і монониток.

Поліпропілен, призначений для виробництва жорстких листів, спрямований на досягнення високоякісного формування термопластичних листів, які використовуються для таких застосувань, як чашки для торгових автоматів, упаковка для молочних продуктів і лотки, призначені для фруктів, печива та шоколаду.

Застосування:

Поліпропілен, методом лиття під тиском використовується для виробництва автомобільних деталей, упаковки; термоформування для контейнерів, вітрин; видування пляшок; екструзія плівки для пакувальних плівок; екструзія волокна для текстилю; неткані процеси для медичного одягу, фільтри; і ротаційне формування для безшовних великих об’єктів. Його універсальність знаходить застосування в різних галузях промисловості.


Поліпропілен оптом від компанії «Тривіта»

Наша компанія «Тривіта» займає лідируючі позиції на ринку полімерів. Ми пропонуємо високоякісний поліпропілен, який є термопластичним неполярним синтетичним матеріалом. Крім того, він буває різних кольорів і відноситься до групи поліолефінів.

Наша продукція доступна для продажу та доставки по всій Україні, в міста, де організовані складські термінали. Наше керівництво працює над розширенням географії охоплення нашої продукції. Наша дружня та професійна команда допоможе підібрати потрібний матеріал, відповість на всі запитання, надасть інформацію про технічні характеристики та сертифікати продукції.

ДАВАЙТЕ СПІВПРАЦЮВАТИ

+38 (067) 583-15-40
+38 (067) 323-90-10
sales@trg.kiev.ua
НАША АДРЕСА
03124, Україна, м Київ, бул. Вацлава Гавела, 4. БЦ "Діамант", оф. 503